Vezetőképzés

Tanuljon vezetői retorikát, ha...

Ha kézben akarja tartani az irányítást kaotikus helyzetekben is. Ha szuggesztív felszólalásban akarja elfogadtatni stratégiai elgondolásait. Ha igazi érdeklődést akar kelteni egy feladat iránt, a szó szerint élő (élményszerű, színes, konkrét, dinamikus) beszéddel.

Ha őszinte tapsot akar kapni előadói képességeiért a céges továbbképzéseken. Ha már az első néhány hatásos mondatával meg akarja alapozni egy tárgyalása sikerét. Ha hasznosnak látná, hogy profi kommunikátorként képviselje szervezetét az üzleti és társadalmi nyilvánosságban.

Ha a saját főnökeivel és/vagy a tulajdonosokkal folytatott minden beszélgetésről egyenes derékkal és jó szájízzel akar távozni. Ha jelentősen csökkenteni akarja a vezetői pozíciójával járó, társas gyökerű, fojtogató stresszt.  Ha főnökként is meg akarja őrizni a munkahelyén valódi emberi kapcsolatait.

Ha az empowerment filozófiáját saját gyakorlatába kívánja átültetni. Ha cége szervezetfejlesztési projektjének nem elszenvedője, hanem főszereplője akar lenni.

Az "Élő Beszéd" képzési programban, a proaktív kommunikációs eszköztár segítségével Ön megvalósíthatja fenti szándékait. Kialakíthatja, továbbépítheti vezetői személyiségét. Képes lehet a domináns kommunikátori pozíció elfoglalására a legelveszettebbnek tűnő helyzetekben is. Megszabadulhat számtalan vezetői görcstől, feszültségtől.