Vezetőképzés

Különleges előnyök

Kipróbálhatja a karizmatikus vezetői szerepet.
Vagy hogy a ma divatos terminológiát használjuk: leader akar lenni, átalakító vezető, nem "csak" menedzser? Nos, a különleges módszertannak köszönhetően Ön a tréning "laboratóriumi" körülményei között belekóstolhat ebbe a személyiség-állapotba. Ha jól érzi magát benne, segítünk, hogy saját erejéből is képes legyen az aktiválására a vezetői praxisában.
Begyakorolhatja a pszichológiailag szabad kommunikációt.
Videotükörben megszemlélheti magán azt a kommunikációs páncélt, amit vezetőként óvatosságból néha magára ölt. Ha akar, végleg kibújhat belőle. Megnövelt belső szabadsága felerősíti szavai hitelét, és fokozza meggyőző erejüket. Bővítheti hatalommentes vezetői eszközeinek körét is.
Manipuláció-mentes, nyíltan vállalható befolyásolást tanulhat.
Ön nem szemfényvesztő verbális trükkökkel fog megismerkedni. A proaktív kommunikáció eszköztára az egyenes szándék kifejezésére alkalmas. A tréning után pontosabban fogja felismerni a munkahelyén, eljött-e éppen az őszinte beszéd pillanata. Sőt, egyre többször tudja majd úgy alakítani a helyzetet, hogy eljöhessen.
Értékes alapanyagként használhatja vezetői tapasztalatait.
A tréningeken nem passzív befogadóként, "üres edényként" számítunk Önre. A módszer megadja a tiszteletet az eddig felhalmozott vezetői tudásának, és építkezik rá.
Trénerei belülről ismerik a szervezetek világát.
Az ön professzionális tanácsadói éveket töltöttek el különféle gazdasági és államigazgatási szervezetek tagjaiként. Személyes élményeik alapján is ismerik a hatalmi harcok törvényeit. A teljesítmény kényszerét, szenvedélyét, sőt, droghatását.  A vezetői kiégést, és a szervezeti alkotás örömét. Ön és konzultánsai fél szavakból is értik majd egymást.