Karrierépítőknek

Miért fontos az Élő beszéd program?

Az Élő Beszéd program speciális módszere segítségével Ön megtanulhatja aktiválni a proaktív beszédállapotot. Ez az a pszichológiai állapot, amely a hiteles és hatásos kommunikáció alapja.

Tudnia kell, hogy ezt a személyiség-állapotot még leghétköznapibb élethelyzeteinkben sem tudjuk mindig felépíteni. A nyilvános beszéd fokozottan stresszteli társas szituációjában pedig a nullához közelít az esélyünk a belehelyezkedésre.

Az Élő Beszéd program mai formája mögött ötéves fejlesztő munka áll. Ennek eredményeként sikerült a beszédtechnika-logopédia, a pszichológia, és a modern digitális videotechnika  szerves módszertani egységét létrehoznunk. Az egyes alkotóelemek egymás hatását erősítve segítik az Ön személyes fejlődését.

Pszichológusaink és logopédusaink támogatásával Ön tudatosíthatja és átélheti a proaktív beszédállapotot. Megtanulhatja, hogyan keltse életre bármikor, amikor csak akarja.

Enélkül a program végére csak automatikussá sulykolt technikákkal, idegen manírokkal, tankönyvízű receptekkel lenne "gazdagabb". Így viszont az eszközök a személyisége részeivé válnak, és képes lesz természetes, egyéni, kreatív alkalmazásukra.