Karrierépítőknek

Különleges előnyök

Trénerei a karrierfejlesztés szakértői.

Praxisukat egyaránt szerezték gazdasági és közigazgatási szervezetek humánpolitikai részlegein, és külső tanácsadóként. Emellett graduális és posztgraduális egyetemi képzéseken oktatják a pályapszichológia, a szervezeti kommunikáció, pályatanácsadás elméletét és gyakorlatát. Sokéves tapasztalatuk révén hatékony segítséget tudnak Önnek nyújtani abban, hogy optimalizálja pályafejlődését, és az ehhez szükséges kommunikációs eszköztárát.
Nemcsak jól fog teljesíteni, jól teljesítőnek is fog látszani.

Kommunikációs kompetencia-szintje megemelésével Ön a korábbiaknál is hatásosabban tudja majd megmutatni, mit tud. Bármilyen helyzetben képes lehet érthetően, élvezetesen, és emlékezetesen prezentálni a teljesítményét munkatársai és vezetői számára.
Eszközöket kaphat a legproblémásabb főnökkel való bánásmódhoz is.

Az általunk kínált proaktív kommunikációs arzenál használatával Ön nagy biztonsággal kezelheti a legfeszültebb konfliktushelyzeteket is a hierarchiában magasabban állókkal. Nem manipulációt tanítunk Önnek, hanem az egyértelmű, belsőleg szabad beszéd használatát társas stresszhelyzetekben. Megfelelően alkalmazva Ön bármikor kimanőverezheti magát a pszichológiai áldozat-szerepből, megőrizheti tartását és a jó emberi viszonyt.
Önérvényesítő kommunikációt tanulhat, agresszivitás nélkül.

Amikor erősen koncentrálunk egy cél elérésére, gyakran vagyunk türelmetlenek és erőszakosak a körülöttünk levőkkel. A proaktív komunikációs eszköztár értő használatával Ön képes lehet empátiával fordulni kollégáihoz, anélkül, hogy feladná saját szempontjait. Pszichológiailag szabad kommunikációja felszabadíthatja a többieket is, és nyitottá teheti őket az Ön igényeire és céljaira.